Agenția Rezerve Materiale a MAI a recepționat a patra tranșă de păcură. La ce vor fi utilizate cele 1600 de tone de combustibil

  • 17 Octombrie 2022 12:30
Agenția Rezerve Materiale a MAI a recepționat a patra tranșă de păcură. La ce vor fi utilizate cele 1600 de tone de combustibil

Agenția Rezerve Materiale (ARM) din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne a recepționat cea de-a patra tranșă de 1 600 tone păcură, din cele 14.500 tone contractate de către Agenție.

Potrivit instituției, în perioada următoare, vor fi recepționate alte 8.200 tone, ceea ce va permite suplinirea cantității până la 100% și constituie o rezervă substanțială pentru a asigura necesitățile cetățenilor pe perioada lunilor octombrie și noiembrie.

„Păcura va fi utilizată de către centralele de termoficare pentru producerea energiei electrice și căldurii. Menționăm că ARM are un grafic stabilit de suplinire a rezervelor, iar la moment activitățile sunt desfășurate în ritm mai dinamic și mai rapid, decât este stabilit în grafic.

Agenția Rezerve Materiale a MAI, va depune și în continuare toate eforturile necesare pentru completarea rezervelor de stat”, se arată în comunicatul emis de MAI.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
6,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:0,51 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
12
Tue
14
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău