16 fotbaliști din Brazilia au fost testați pozitiv cu COVID-19

  • 02 Iunie 2020 17:14
16 fotbaliști din Brazilia au fost testați pozitiv cu COVID-19

16 jucători ai clubului brazilian de fotbal Vasco da Gama au fost testați pozitiv cu COVID-19, relatează MOLDPRES cu referire la surse electronice.

Anunțul a fost făcut de club, care a precizat că toți cei 16 dintre cei 43 de jucători testați au fost izolați. Alți trei dintre aceștia s-au vindecat, scrie The Independent. "Faptul că identificăm infecțiile din jurul sportivilor atât de repede ne arată că acționăm corect. Prin izolare reușim să stopăm răspândirea virusului", se arată în comunicatul brazilienilor.

Jucătorii din Rio de Janeiro au de astăzi posibilitatea să se antreneze individual, însă fără a intra în contact cu coechipierii. În lotul sud-americanilor se află câțiva jucători importanți, care au evoluat în Europa, precum Leandro Castan, fost fundaș la AS Roma, sau Fredy Guarin, care a jucat pentru Inter și Porto.

În sezonul precedent Vasco da Gama a încheiat pe locul 12 în campionatul Braziliei, însă clubul din Rio de Janeiro are patru titluri de campioană națională în palmares, ultimul fiind cucerit în sezonul 1999/2000. Sezonul fotbalistic din Brazilia a fost suspendat la mijlocul lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Brazilia a devenit una dintre țările cele mai afectate de noul coronavirus, până acum fiind raportate 514.992 de cazuri de îmbolnăviri și 29.341 de decese.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău