Zi de doliu în Kerci. Atacul armat de la colegiu a luat viața a 20 de oameni

  • 18 Octombrie 2018 08:40
Zi de doliu în Kerci. Atacul armat de la colegiu a luat viața a 20 de oameni

Potrivit unui ultim bilanț al atacului armat, urmat de o explozie produsă ieri într-un colegiu tehnic din orașul Kerci, 20 de persoane și-au pierdut viața, a declarat directorul administrației orășenești Diliaver Melgaziev.

„În total, au murit 20 de persoane... Numărul victimelor a crescut cu încă una”, a declarat directorul administrației orășenești Diliaver Melgaziev, citat de Agenția de presă RIA NOVOSTI. Inițal, numărul victimelor era de 19 morți.

Rusia a decretat trei zile de doliu în orașul Kerci din Crimeea după atacul armat comis la Colegiul Politehnic. Pe lângă cei 20 de morți, 37 de persoane rămân rănite la spital, cinci dintre ei fiind în comă. Totodată, 13 oameni primesc îngrijiri acasă.

Comitetul de Investigații al Rusiei a comunicat că este un caz de crimă în masă, iar principalul suspect a fost identificat drept Vladislav Roslyakov, un student de 18 ani.

Roslyakov a deschis focul la întâmplate în interiorul colegiului, înainte de a se sinucide, iar imaginile CCTV îl înfățișează intrând în școală cu o pușcă, potrivit comitetului de anchetă.

Atacatorul locuia doar cu mama lui, care muncea în calitate de femeie de serviciu la Centrul Oncologic din oraș. După masacru, ea s-a implicat în îngrijirea răniților.

sursa: rador

 

 

 



Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
17,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:55 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău