UPDATE | Atac cu armă pneumatică, în Chișinău. S-a tras în două troleibuze, în apropiere de Circ. Nici o persoană nu a avut de suferit (FOTO)

  • 10 Noiembrie 2018 08:19
UPDATE | Atac cu armă pneumatică, în Chișinău. S-a tras în două troleibuze, în apropiere de Circ. Nici o persoană nu a avut de suferit (FOTO)

O persoană necunoscută a tras vineri seara, dintr-o armă pneumatică, în două troleibuze pe bulevardul Renașterii Naționale, în apropierea Circului din Chișinău, potrivit unor imagini publicate pe Facebook.

Necunoscutul ar fi tras dintr-o mașină.

Incidentul s-a produs în jurul orei 20.45, iar la fața locului s-au deplasat directorul Regiei de Transport Electric, Dorin Ciornîi și echipaje ale poliției, anunță Primăria Chișinău pe pagina sa de Facebook.

Din imaginile postate pe Facebook se poate observa că geamurile troleibuzelor au fost deteriorate.

Persoanele care se aflau în troleibuze nu au avut de suferit, a declarat pentru IPN ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu.

Directorul Regiei de Transport Electric, Dorin Ciornîi, a spus că deteriorate au fost două geamuri a două troleibuze, prețul fiecăruia fiind de aproximativ opt mii de lei. El a mai declarat că Regia este gata să ofere tot suportul pentru elucidarea circumstanțelor cazului.

Toate circumstanțele incidentului urmează a fi stabilite de Poliție.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:1,54 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău