Termenul de depunere a cererilor de participare la licitația pentru închirierea spațiilor comerciale de la Aeroport a fost prelungit

  • 01 Octombrie 08:00
Termenul de depunere a cererilor de participare la licitația pentru închirierea spațiilor comerciale de la Aeroport a fost prelungit

Termenul de depunere a cererilor de participare la licitația pentru locațiunea spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional Chișinău a fost prelungit. Anunțul a fost făcut ieri, 30 septembrie, de administrația aerogării, transmite MOLDPRES.

La 28 septembrie, curent, ora 17:00, s-a finalizat termenul de depunere a ofertelor de participare la licitație. Așadar, potrivit fazelor de desfășurare a procedurii, comisia de licitație s-a întrunit în ședință și prin decizia acesteia s-a decis prelungirea termenului de depunere a cererilor de participare până la 19 octombrie 2024”, a anunțat administrația aerogării într-un comunicat de presă.

Astfel, potrivit calendarului actualizat, dosarele vor fi recepționate până pe 19 octombrie, iar licitația va fi desfășurată pe 22 octombrie 2024.

Licitația pentru locațiunea spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional Chișinău a fost reluată pe 5 septembrie. Termenul de depunere a actelor a mai fost prelungit o dată, întrucât ce o singură companie a depus actele de participare la licitație.

Anterior, au fost mai multe tentative eșuate de a desfășura licitația pentru locațiunea spațiilor de la Aeroport.

Aeroportul Internațional Chișinău a revenit în gestiunea statului în primăvara anului trecut.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
10,52
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:7,2 m/s
Wed
14
Thu
17
Fri
19
Sat
20
Sun
22
Arhivă Radio Chișinău