SUA | O femeie ucisă în urma unei luări de ostatici la un magazin din Los Angeles. Atacatorul a fost arestat (FOTO)

  • 22 Iulie 2018 13:20
SUA | O femeie ucisă în urma unei luări de ostatici la un magazin din Los Angeles. Atacatorul a fost arestat (FOTO)

Un bărbat înarmat și-a împușcat bunica și o altă femeie, după care s-a baricadat într-un supermarket unde a ucis o a treia femeie, înainte de a fi arestat, după o confruntare de câteva ore cu poliția. Incidentul s-a petrecut sâmbătă la Los Angeles, informează duminică AFP și dpa.

Un suspect de sex masculin a fost implicat într-o dispută familială care l-a determinat să tragă asupra bunicii sale și a altei femei aflate la fața locului, a precizat pentru presă sergentul Barry Montgomery. Bărbatul a fugit apoi cu mașina bunicii sale, cu care a intrat într-un stâlp în fața unui supermarket Trader Joe's, unde a avut loc un schimb de focuri cu poliția, după care suspectul s-a baricadat în magazin luând ostatice un număr neprecizat de persoane.

Poliția a transmis mai târziu pe Twitter că a reușit să-l "aresteze pe suspect fără incidente". "Suspectul a ieșit mai târziu din magazin, a cerut să i se pună cătușele și a fost preluat în custodie", a scris LAPD.

Potrivit primarului Eric Garcetti, o femeie a fost împușcată în supermarket, fiind declarată moartă.

Președintele Donald Trump a transmis mai devreme pe Twitter că urmărește "foarte îndeaproape posibila luare de ostatici de la Los Angeles".

Conform CNN, suspectul are circa 20 de ani. Los Angeles Times a relatat că în magazin se aflau în momentul incidentului între 40 și 50 de oameni. Un martor a relatat că "peste tot zburau gloanțe, prin fața magazinului și în parcare".

Bunica suspectului a fost lovită de cel puțin șapte gloanțe și a fost supusă unei intervenții chirurgicale, iar starea ei este critică, a menționat Los Angeles Times. 

Sursa: Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Ceață
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău