SFS va monitoriza în perioada estivală contribuabilii care prestează servicii de agrement

  • 10 Iulie 16:10
SFS va monitoriza în perioada estivală contribuabilii care prestează servicii de agrement

Serviciul Fiscal de Stat va întreprinde, în perioada lunilor iulie-august 2024, activități de monitorizare a contribuabililor care desfășoară activitate în domeniul prestării serviciilor de agrement, în vederea preîntâmpinării posibilelor cazuri de neconformare fiscală, transmite Serviciul Fiscal de Stat.

Scopul acțiunilor desfășurate de autoritatea fiscală este asigurarea unei administrări eficiente a contribuabililor, stabilirea și preîntâmpinarea cazurilor de încălcare a prevederilor legislației în vigoare prin neeliberarea bonurilor fiscale, care implicit prejudiciază obligațiile ce urmează a fi încasate la buget.

În context, Serviciul Fiscal de Stat recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legislației în vigoare, prin utilizarea echipamentelor de casă și control la decontările bănești în numerar cu populația, declararea conformă a veniturilor și achitarea deplină și în termen a obligațiilor fiscale corespunzătoare.

SFS reiterează că organul fiscal asigură monitorizarea continuă a segmentelor economiei naționale cu un înalt risc de neconformare fiscală.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
33,24
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,63 m/s
Wed
26
Thu
23
Fri
21
Sat
23
Sun
24
Arhivă Radio Chișinău