Renato Usatîi: Sunt cel puțin 5-6 cazuri în baza cărora trebuie pornite cauze penale privind organizarea alegerilor pentru cetățenii din Transnistria

  • 15 Noiembrie 2020 11:18
Renato Usatîi: Sunt cel puțin 5-6 cazuri în baza cărora trebuie pornite cauze penale privind organizarea alegerilor pentru cetățenii din Transnistria

Liderul formațiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi, vorbește despre sute de încălcări în privința cărora a fost atenționat staff-ul său, în cadrul turului doi de scrutin al alegerilor prezidențiale.

El a declarat presei că peste o mie de voluntari din partea formațiunii sale monitorizează procesul electoral în secții de votare din țară și de peste hotare și că a primit deja „sute de mesaje” în privința încălcărilor, iar formațiunea sa pregătește sesizări pentru CEC și procuratură.

Sunt cel puțin 5-6 cazuri în baza cărora trebuie pornite cauze penale privind organizarea alegerilor pentru cetățenii din Transnistria”, a declarat Renato Usatîi vorbind despre „transportarea organizată, dar și cumpărarea alegătorilor din stânga Nistrului”.

Renato Usatîi și-a exprimat astăzi votul la o secție din Chișinău, menționând că a votat împotriva corupției și pentru schimbare.

Am venit să votez contra corupției, pentru o schimbare, am venit să votez contra „culioacelor”. Am votat pentru alegeri parlamentare anticipate și ca toți cetățenii să se mândrească de faptul că sunt moldoveni și nu contează dacă sunt în țară sau peste hotare”, a declarat Renato Usatîi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:70 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău