Real Madrid dezminte oficial intenția de a-l transfera Neymar, după o serie de zvonuri

  • 14 Iulie 2018 13:17
Real Madrid dezminte oficial intenția de a-l transfera Neymar, după o serie de zvonuri

Real Madrid a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că nu are nicio intenție de a-l transfera pe Neymar și că va negocia în primul rând cu clubul PSG înainte de a transfera vreun fotbalist al parizienilor.

Imediat după ce Cristiano Ronaldo a plecat la Juventus, mișcare care a luat prin surprindere pe toată lumea, în presa din Spania a apărut informația conform căreia un reprezentant al lui Real Madrid a plecat în Brazilia pentru a negocia cu Neymar, notează MEDIAFAX.

De altfel, transferul brazilianului de la PSG, la Real Madrid,a fost amplu dezbătut încă de la începutul anului, dar negocierile au fost infirmate în totalitate de campioana Europei.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Real Madrid a făcut publică poziția clubului: "Ținând cont de zvonurile apărute în legătură cu un eventual transfer al lui Neymar de la PSG, Real Madrid clarifică faptul că nu are nicio intenție să facă ofertă pentru jucător. Între cele două cluburi există o relație foarte bună. Dacă Real Madrid va avea intenția să transfere un jucător de la PSG, va negocia în primul rând cu clubul".

Brazilianul a semnat sezonul trecut cu PSG, în schimbul sumei de 222 de milioane de euro, după ce parizienii au activat clauza sa de reziliere. Totuși, Neymar nu a găsit fericirea în capiatal Franței și nici mediul propice performanței, dovadă stând eliminarea prematură din Liga Campionilor, în stagiunea trecută.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:6,17 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău