Primăria va demonta indicatoarele care nu sunt prevăzute în Regulamentul circulației rutiere, apărute pe străzile Chișinăului

  • 11 Octombrie 2018 17:19
Primăria va demonta indicatoarele care nu sunt prevăzute în Regulamentul circulației rutiere, apărute pe străzile Chișinăului

Direcția relații publice a Primăriei municipiului Chișinău face următoarele precizări în legătură cu apariția în ultimele zile pe anumite străzi ale orașului Chișinău a unor indicatoare care conțin inscripții sau simboluri cu semnificație necunoscută și care nu sunt prevăzute în Regulamentul circulației rutiere.

1. Aceste indicatoare nu au fost instalate de către serviciile de resort ale administrației publice locale ale municipiului Chișinău.

2. Primăria municipiului Chișinău apreciază drept iresponsabilă acțiunea celor care au instalat respectivele indicatoare rutiere, care pune în pericol siguranța circulației rutiere. În același timp, ne exprimăm regretul că trebuie să cheltuim surse financiare  pentru demontarea unor indicatoare rutiere, în loc să instalăm indicatoare rutiere în locurile necesare.

3. Primăria municipiului Chișinău va sesiza organele competente pentru identificarea persoanelor care au instalat acele indicatoare și tragerea lor la răspundere, conform legislației în vigoare.

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a solicitat în regim de urgență demontarea respectivelor indicatoare rutiere.

sursa: moldpres

sursa foto1: deschide.md

sursa foto2: tv8.md

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
24,4
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:3,6 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
9
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău