Pauza de cafea | Daniela Terzi-Bărboșie: Bunăstarea emoțională - o stare de confort, care garantează relații mulțumitoare cu anturajul atât pentru profesori, cât și pentru elevi

  • 18 Decembrie 2018 11:13
0%
00:00:00
00:00:00

Pauză de cafea - 18 decembrie 2018

Victoria Coroban vă invită să reluăm subiectul bunăstării emoționale în școli. Bunăstarea emoțională a copiilor cât și a profesorilor - în ce măsură există o preocupare pentru acest subiect la nivelul politicilor în domeniul educației.

În mod firesc apare întrebarea de ce ne-ar preocupa acest aspect? Poate fi altfel de cât e acum? Ar trebui să schimbăm ceva? Putem să schimbăm ceva și dacă da, atunci ce anume? În ce fel și în ce măsură bunăstarea emoțională influențează performanțele academice și dezvoltarea personalității elevilor?

Povestim azi la Pauza de cafea cu Daniela Terzi-Barbarosie, psihologă, autoarea unei sintezei de politici privind bunăstarea emoțională în școală și la telefon cu Tatiana Verdeș, profesoară la Liceul ”Ștefan cel Mare și Sfânt” din Chișinău, prorector la Universitatea de Științe Politice și Economice ”Constantin Stere”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău