Pauza de cafea | Ce înseamnă să fii din comunitatea LGBT în Moldova, care sunt fricile noastre legate de diferențe și necunoscut și cum putem să le depășim

  • 14 Mai 2018 11:05
0%
00:00:00
00:00:00

Frica este una din emoțiile noastre de bază care ne ajută să ne protejăm de pericole, de necunoscut. Dar nu ne mai este de ajutor atunci când trece de un anumit punct de echilibru, ne inundă mintea și se transformă în anxietate și chiar ură.

Capacitatea de a învăța și înțelege ne ajută să depășim frici, să înțelegem lucrurile care ne sperie. Dacă ne lăsăm dominați de frică, capacitatea noastră de gândire și analiză se diminuează și ajungem să ne temem și de ceea ce nu reprezintă un pericol real. Organizația GENDERDOC-M, organizație care apără și promovează drepturile persoanelor LGBT din Moldova a lansat campania ”Fără Frică de iubire”.

Ce înseamnă să fii persoană din comunitatea LGBT în Moldova, care sunt fricile noastre legate de diferențe și necunoscut și cum putem să le depășim povestim azi la Pauza de cafea cu Angelica Frolov, coorodonatoare Program Lobby și Advocacy la GENDERDOC-M și Diana Guja, manager PR la GENDERDOC-M.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău