Pasagerii care sosesc în Turcia sunt obligați să prezinte testul COVID-19 negativ

  • 28 Decembrie 2020 08:15
Pasagerii care sosesc în Turcia sunt obligați să prezinte testul COVID-19 negativ

Începând cu data de astăzi, 28 decembrie, pasagerii care sosesc în Turcia pe calea aerului sunt obligați să prezinte testul COVID-19 negativ, făcut în ultimele 72 de ore înainte de plecare. Din 30 decembrie curent și cei care călătoresc pe cale terestră și maritimă, vor fi obligați să-l prezinte, transmite IPN.

Potrivit Ambasadei Republicii Moldova în Republica Turcia, persoanelor care nu vor prezenta testul negativ, le va fi interzisă îmbarcarea în avion. Străinii care vor intra pe teritoriul Turciei pe cale terestră și maritimă și nu vor fi în posesia unui test negativ, vor fi puși în carantină pentru șapte zile, pe adresele declarate.

Persoanele care nu vor prezenta dovadă de loc de cazare în Turcia, vor fi plasate în carantină în locurile stabilite de către Departamentele de sănătate provinciale. După șapte zile de izolare, acestea vor da testul și în caz că va fi negativ vor putea ieși din carantină. Persoanele testate pozitiv vor urma un tratament medical, conform directivelor Ministerului Sănătății al Republicii Turcia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău