Octavian Țâcu: ”Este loc pentru un partid de protest”

  • 26 Februarie 2015 17:12
Octavian Țâcu:  ”Este loc pentru un partid de protest”

Există premize serioase pentru succesul proiectului lui Iurie Leancă, pentru că situația este catastrofală din punctul de vedere al opțiunilor politice, susține istoricul și politologul Octavian Tâcu.

El a declarat în cadrul emisiunii ”Ora de vârf”, de la Radio Chișinău, că proiectul lui Iurie Leancă va fi cel spre care se va redirecționa suportul occidental și american pentru Republica Moldova.

”Societatea este dinamică și reformată, astfel încât este loc pentru un partid de alternativă, un partid de protest, un partid împotriva tuturor. Și acestea sunt cele mai importante atuuri pentru succes. În plus, europenii caută o alternativă pentru acest marasm politic care s-a creat și, alături de PL care este văzut clar ca o opțiune pe  care contează partenerii occidentali, proiectul lui Iurie Leancă va fi cel spre care se va redirecționa suportul occidental, american în dorința de a crea un pol alternativ în încercarea de a curăța în Republica Moldova aceste grajduri ale lui Augias, cum spuneau grecii pe timpuri, a declarat Octavian Țâcu.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:69 %
Vint:1,54 m/s
Thu
17
Fri
18
Sat
15
Sun
15
Mon
18
Arhivă Radio Chișinău