Președintele Parlamentului, Igor Grosu: De 1 mai, celebrăm valoarea muncii și a oamenilor harnici

  • 01 Mai 16:55
Președintele Parlamentului, Igor Grosu: De 1 mai, celebrăm valoarea muncii și a oamenilor harnici

De 1 mai, celebrăm valoarea muncii și a oamenilor muncitori și harnici. Moldovenii sunt cunoscuți ca un popor harnic și stăruitor, care prin muncă cinstită își clădesc bunăstarea și își realizează scopurile și năzuințele. Declarațiile au fost făcute de președintele Parlamentului, Igor Grosu, care a vizitat astăzi oamenii care zi de zi muncesc în regim de urgență, transmite MOLDPRES.

„Astăzi, am stat de vorbă cu cei care zi de zi muncesc în regim de urgență, pentru a ne salva nouă viețile. Sunt cei din prima linie pentru care viața altora este mai presus decât viața proprie. Își iubesc meseria și o fac cu abnegație și iubirea de a face bine. Să le mulțumim și să le fim recunoscători salvatorilor noștri - pompieri, scafandri, chinologi, chimiști. Să le mulțumim medicilor, brutarilor, șoferilor și tuturor celor care muncesc atunci când alții se odihnesc. Vă mulțumim pentru dragostea de oameni și dragostea de țară!”, a afirmat Igor Grosu.

Președintele Parlamentului a menționat că „pe noi, moldovenii, munca nu ne sperie”. ”De fiecare dată ne vom sufleca mânecile și vom munci ca să avem pâine pe masă și căldură în casă. Vom munci ca să trăim în pace și în siguranță”, a punctat oficialul.

Republica Moldova marchează astăzi Ziua internațională a solidarității oamenilor muncii, împreună cu mai multe state din lume. Ziua este liberă pentru angajații din mai multe sectoare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
28,24
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sun
27
Mon
25
Tue
22
Wed
24
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău