O explozie puternică a avut loc la gara feroviară Zaporojie-2 din orașul Zaporojie, miercuri, 16 martie

  • 16 Martie 08:57
O explozie puternică a avut loc la gara feroviară Zaporojie-2 din orașul Zaporojie, miercuri, 16 martie

O explozie puternică a avut loc la gara feroviară Zaporojie-2 din orașul Zaporojie, Ucraina, miercuri, 16 martie. Nu se știe, deocamdată, ce anume s-a întâmplat, relatează RBC-Ucraina, cu referire la declarația secretarului Consiliului Local Zaporijjie, Anatoli Kurtev, transmite Rador.

”Originea exploziei care a avut loc în gara Zaporojie-2 nu este, deocamdată, cunoscută'', a specificat Kurtev. El a mai adăugat că serviciile operative intervin la locul incidentului. Totodată, secretarul Consiliului Local i-a îndemnat pe cetățeni să nu intre în panică și să nu distribuie videoclipuri sau fotografii pe rețelele de socializare.

Amintim că, pe 15 martie, invadatorii ruși au lansat atacuri asupra Kievului cu rachete. Au fost avariate mai multe blocuri cu nouă și șaisprezece etaje în districtul Sviatoșinski, un bloc cu zece etaje în districtul Podolie și o clădire rezidențială privată cu două etaje din cartierul Osokorki. RBC-Ucraina a prezentat mai multe imagini despre consecințele bombardării clădirilor rezidențiale din zonele periferice ale capitalei. RBC-Ucraina mai precizează că în orașul Harkov, noaptea trecută, locuitorii din diferite cartiere ale orașului au auzit o explozie puternică.

De asemenea, pe rețelele de socializare a apărut un videoclip cu explozia puternică semnalată la Harkov, noaptea trecută, care se presupune că s-a produs în timpul unui raid aerian - precizează RBC. Sirenele pentru avertizarea populației au fost activate în mai multe localități din regiunea Harkov.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
27,74
Cer fragmentat
Umiditate:66 %
Vint:5,66 m/s
Sat
25
Sun
26
Mon
25
Tue
26
Wed
26
Arhivă Radio Chișinău