Natalia Gavrilița, despre lipsa Asociației Investitorilor din România de la Moldova Business Week 2022 : „Ne cerem scuze pentru această lipsă de comunicare”

  • 17 Septembrie 2022 09:14
Natalia Gavrilița, despre lipsa Asociației Investitorilor din România de la Moldova Business Week 2022 : „Ne cerem scuze pentru această lipsă de comunicare”

Premierul Natalia Gavrilița a declarat că neinvitarea Asociației Investitorilor din România la Moldova Business Week 2022 a fost cauzată de o lipsă de comunicare, motivată de schimbările de cadre la nivel guvernamental.

„Asociația Investitorilor din România nu a fost prezentă la unele discuții. Este o lipsă de comunicare din cauza că am schimbat conducerea Agenției de Investiții și, pe ultima sută de metri, a fost o lipsă de comunicare. Investitorii români au fost. Asociația Investitorilor din România nu a participat la paneluri sau la discuțiile care au avut loc, dar m-am întâlnit cu ei săptămâna trecută. Suntem parteneri foarte buni. Ne cerem scuze pentru această lipsă de comunicare, pentru că au avut loc aceste schimbări instituționale”, a declarat premierul în cadrul emisiunii „Bună Seara” de la postul public de televiziune.

Amintim că într-o postare pe Facebook, Cristian-Leon Țurcanu, ambasadorul Republicii Moldova la Chișinău, a „remarcat cu surprindere ca AIR nu este parte din Moldova Business Week 2022”.

„Am remarcat cu surprindere ca AIR nu este parte din Moldova Business Week 2022 , eveniment de anvergura dedicat afacerilor, in conditiile in care investitiile directe ale celor 30 de membri AIR  reprezinta peste 54% din investitiile straine directe din R. Moldova din ultimii 10 ani”, a scris Cristian-Leon Țurcanu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău