Miracole nu există: Anglia – Moldova 4:0

  • 07 Septembrie 2013 10:03
Miracole nu există: Anglia – Moldova 4:0

Meci fără istoric, aseară pe stadionul Wembley din Londra, unde reprezentativa Angliei a zdrobit naționala Moldovei cu 4-0.

După 0-5 acum un la Chișinău, tricolorii au pierdut fără drept de apel și în Anglia în preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia 2014. De această dată, britanicii au marcat 4 goluri, prin Steven Gerrard, Rickie Lambert și Danny Welbeck de două ori.

Antrenorul Ion Caras a utilizat o formulă de joc defensivă cu 5 fundași: Bordian, Epureanu, Armaș și Golovatenco – pe linia de fund și Bulgaru – închizător. Chiar și așa, pe fondul dominării agresive, englezii au făcut ce-au vrut cu defensiva noastră. În repriza secundă Ion Caras a schimbat registrul tactic, înlocuind-ul pe Bulgaru cu Suvorov. Mutarea s-a simțit în joc, dar până la urmă tricolorii n-au reușit decât să minimalizeze proporțiile înfrângerii.

În alt meci din grupa Moldovei, Ucraina a realizat scorul zilei, 9-0, cu San-Marino, iar Polonia și Muntenegru au terminat la egalitate, 1-1. În urma acestor rezultate Anglia, Muntenegru și Ucraina, în ordine pe primele 3 locuri, rămân în cursa pentru calificare. Moldova totalizează 5 puncte și ocupă penultimul loc în grupă. Următorul meci tricolorii îl vor susține la Chișinău, pe 11 octombrie, cu codașa grupei, San-Marino.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău