Ministerele de finanțe din Moldova și Polonia vor iniția cooperarea bilaterală în domeniul finanțelor publice

  • 06 Iunie 17:11
Ministerele de finanțe din Moldova și Polonia vor iniția cooperarea bilaterală în domeniul finanțelor publice

Ministra finanțelor Veronica Sirețeanu împreună cu secretara de stat Olga Golban, au avut o întrevedere cu reprezentantul Ambasadei Poloniei în Kiev, consilier pe chestiuni vamale și fiscale, Bartosz Gruszecki. Această întrevedere are loc urmare a discuțiilor anterioare a dnei Sirețeanu cu omoloaga sa din Polonia, Magdalena Rzeczkowska.

Oficialii au discutat chestiuni ce țin de relațiile bilaterale în domeniul finanțelor publice, în special, pe dimensiunea ce vizează politicile de administrare fiscală și vamală.

De asemenea, s-a convenit inițierea elaborării unui memorandum de înțelegere între cele două ministere. Domeniile de cooperare vor fi identificate în procesul de coordonare a documentului.  În principal, cooperarea se va realiza prin expertiză, dezvoltare de capacități, schimb de bune practici, vizite de studiu, misiuni de consiliere etc.

În context, ministra Veronica Sirețeanu a mulțumit dlui Gruszecki, pentru susținere, subliniind disponibilitatea pentru diversificarea relațiilor de cooperare bilaterale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
28,85
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:1,03 m/s
Fri
22
Sat
24
Sun
24
Mon
23
Tue
22
Arhivă Radio Chișinău