Maia Sandu îl invită pe Alexandr Stoianoglo la o dezbatere electorală: „Să ne audă cetățenii și să decidă”

  • 21 Octombrie 17:07
Maia Sandu îl invită pe Alexandr Stoianoglo la o dezbatere electorală: „Să ne audă cetățenii și să decidă”

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, l-a invitat astăzi, 21 octombrie, pe Alexandr Stoianoglo, candidat al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, la dezbateri electorale, transmite MOLDPRES.

În timpul unei conferințe de presă, Maia Sandu s-a adresat contracandidatului său, Alexandr Stoianoglo.

„Respect votul celor care și-au oferit încrederea în dumneavoastră. În această săptămână trebuie să avem o dezbatere serioasă despre cum vedem viitorul Moldovei și încotro vrem să mergem. Să ne audă cetățenii și să decidă”, a spus Maia Sandu.

Citiți șiMaia Sandu: „Am luptat corect și am câștigat corect într-o luptă nedreaptă. Ceea ce s-a întâmplat ieri și în ultimii doi ani este un atentat asupra democrației și libertății Republicii Moldova”

În Republica Moldova va fi organizat al doilea tur al alegerilor prezidențiale, cu participarea primilor doi candidați care au întrunit cel mai mare număr de voturi în primul tur.

Este vorba de candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, care a acumulat 42,39% din voturile exprimate și candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Alexandr Stoianoglo, pentru care au votat 26,01% din alegători, după procesarea a 99,73% din procesele–verbale.

Citiți și: Maia Sandu câștigă turul întâi al alegerilor prezidențiale, cu puțin peste 42%, conform datelor CEC. Actuala președintă se va lupta în turul II cu Alexandr Stoianoglo

Al doilea tur de scrutin are loc la două săptămâni de la data primului tur al alegerilor, data fiind stabilită de Comisia Electorală Centrală.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:1,03 m/s
Tue
13
Wed
13
Thu
12
Fri
10
Sat
11
Arhivă Radio Chișinău