Maia Sandu, despre Igor Dodon | Faptul că nu vine la dezbateri electorale demonstrează că este un laș. Un om care este în funcție publică patru ani, ar trebui să aibă ce le spune cetățenilor

  • 27 Octombrie 2020 10:57
Maia Sandu, despre Igor Dodon |  Faptul că nu vine la dezbateri electorale demonstrează că este un laș. Un om care este în funcție publică patru ani, ar trebui să aibă ce le spune cetățenilor

Igor Dodon nu a venit nici astăzi la dezbaterea electorală pe care a organizat-o contracandidata sa la alegerile prezidențiale, Maia Sandu.

La această dezbatere intitulată „națională”, candidata PAS susține că ar fi dorit să discute cu oponentul său pe teme economice.

Maia Sandu afirmă că situația din Republica Moldova este foarte gravă și că în timpul mandatului lui Igor Dodon din țară au plecat peste 140 de mii de tineri.

Potrivit candidatei PAS la alegerile prezidențiale, 1/3 din întreprinderi sunt în prag de faliment, iar unele statistici 60-70 de mii de oameni deja și-au pierdut locul de muncă.

Maia Sandu consideră că Igor Dodon nu a venit la aceste dezbateri pentru că nu are ce să le spună cetățenilor.

Faptul că nu vine demonstrează că este un laș. Pentru că un om care este în funcție publică patru ani, ar trebui să aibă ce le spune cetățenilor. Igor Dodon nu are ce le spune cetățenilor, de asta nu vine. El se ascunde de cetățenii care au întrebări.

Anterior, candidatul independent, dar susținut de Partidul Socialiștilor, Igor Dodon, a anunțat că nu va participa la dezbateri electorale în primul tur al alegerilor prezidențiale.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
3,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Wed
5
Thu
5
Fri
5
Sat
7
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău