Ambasadori ai statelor membre ale UE responsabili de Parteneriatul Estic, în vizită la Ministerul Finanțelor

  • 27 Aprilie 2023 17:08
Ambasadori ai statelor membre ale UE responsabili de Parteneriatul Estic, în vizită la Ministerul Finanțelor

Ministra Veronica Sirețeanu împreună cu echipa de la Ministerul Finanțelor au avut o întrevedere cu Dirk Schuebel, trimisul special al Serviciului European de Acțiune Externă (SEAE) pentru Parteneriatul Estic și mai mulți ambasadori ai statelor membre ale UE responsabili de PaE.

În cadrul reuniunii, oficialii au discutat despre situația actuală din țară, prioritățile Executivului, inclusiv parcursul european al Republicii Moldova, dar și alte subiecte relevante activității Ministerului.

Veronica Sirețeanu a menționat că agenda Ministerului, racordată la cea a Guvernului, este orientată pe dezvoltare economică și rezilientă, facilitarea activității business-ului, susținerea afacerilor mici și mijlocii, asigurarea unui cadru transparent și predictibil pentru investitori.

Totodată, ministra a mulțumit pentru tot suportul acordat de către UE, în special în timpul crizelor cu care s-a confruntat țara noastră în ultimii ani, menționând faptul că statutul de țară candidat la aderarea la UE conferă țării sarcini și priorități legate de alinierea și adoptarea la bunele practice ale UE, care în rezultat vor genera avantaje și beneficii pentru oameni.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
16,07
Nori împrăștiați
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Wed
12
Thu
14
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău