Inundațiile din sudul Franței au provocat trei decese (Guvern)

  • 24 Octombrie 2019 14:40
Inundațiile din sudul Franței au provocat trei decese (Guvern)

Trei persoane au murit în urma furtunilor și inundațiilor care au afectat săptămâna aceasta sudul Franței, a anunțat joi Guvernul francez, citat de Reuters.

Furtunile și ploile torențiale au afectat săptămâna aceasta sudul Franței provocând viituri îndeajuns de puternice pentru ca mai multe mașini să fie luate de ape în unele dintre localitățile din zonă.

Străzi și căi rutiere din regiune au fost sever deteriorate și acoperite cu noroi, locuitorii fiind nevoiți să le curețe.

Autoritatea meteorologică din Franța a anunțat miercuri că furtunile și ploile torențiale ar putea continua până joi, notează Reuters.

Traficul feroviar este întrerupt între Montpellier și Toulouse (sudul Franței) și între Montpellier și Spania cel puțin până la 4 noiembrie din cauza daunelor provocate de intemperii, a anunțat Compania franceză de căi ferate SNCF, citată de AFP. După furtunile violente care au afectat miercuri regiunea orașului Montpellier, ''un torent a trecut peste șine'' în anumite locuri, a precizat compania feroviară franceză. 

Sursa:AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:44 %
Vint:3,6 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
12
Arhivă Radio Chișinău