Grupul Pro Moldova a criticat declarațiile de astăzi ale liderului Partidului Democrat, Pavel Filip

  • 10 August 2020 14:47
Grupul Pro Moldova a criticat declarațiile de astăzi ale liderului Partidului Democrat, Pavel Filip

Grupul Pro Moldova a criticat declarațiile de astăzi ale liderului Partidului Democrat, Pavel Filip, care a lansat un apel la dialog către PSRM, PAS și Platforma DA, însă a refuzat să discute cu formațiunea condusă de Andrian Candu și cu Partidul Șor.

Potrivit Pro Moldova, PDM își declină astfel responsabilitatea pentru actul guvernării, deși este responsabil, alături de PSRM și Igor Dodon, de gestionarea proastă a crizei pandemice, economice și sociale.

”În speranța de a se “spăla” pe mâini de mizeria pe care o fac în țară, liderul democraților, Pavel Filip, încearcă să pună într-o oala clasa politică. Mai mult, acesta nu acceptă să vorbească cu jumătate dintre deputații alături de care a obținut mandat în Parlament, crezând că cineva va risca să lucreze cu el și conjuncturiștii lui, care au închinat PDM socialiștilor, trădând alegătorii democrați. Conjuncturiștii simt furia poporului și mizează pe o nouă “curățare”, de data aceasta pe spatele PAS și Platforma DA”, se arată într-un comunicat al Pro Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer fragmentat
Umiditate:94 %
Vint:0,51 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău