Fotbal | Real Madrid a dezmințit că Tottenham a solicitat găzduire în baza sa sportivă

  • 24 Mai 2019 20:20
Fotbal | Real Madrid a dezmințit că Tottenham a solicitat găzduire în baza sa sportivă

Clubul Real Madrid a dezmințit știrile, pe care le-a calificat complet false, privind solicitarea clubului Tottenham de a-și caza jucătorii la baza sportivă Valdebebas, înaintea finalei Ligii Campionilor, și a precizat că singura solicitare a echipei londoneze s-a referit la utilizarea unui teren de antrenament, relatează EFE, citat de Agerpres.

Într-un comunicat, Real Madrid s-a arătat ''surprins'' de declarațiile antrenorului Mauricio Pochettino (Tottenham), asupra unei presupuse cereri de cazare și a precizat că solicitările primite din partea celor două finaliste, Tottenham și Liverpool, au fost aprobate, dar este vorba doar de utilizarea terenurilor de antrenament.

Real Madrid a precizat că Liverpool a primit acceptul de a se antrena la Valdebebas în dimineața meciului, în timp ce Tottenham o va face în zilele de 30 și 31 mai.

În comunicatul madrilenilor se reamintește că ''de cazarea echipelor finaliste ale Ligii Campionilor răspunde UEFA, în funcție de criterii de organizare și securitate. În niciun moment, clubul nostru nu a primit vreo solicitare ca una dintre aceste echipe să fie găzduită în facilitățile de la Ciudad Real Madrid''.

Finala Ligii Campionilor are loc pe 1 iunie pe stadionul Wanda Metropolitano, arena pe care evoluează de obicei Atletico Madrid. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău