Fotbal: Messi nu i-a anunțat pe șefii Barcelonei că ar vrea să plece (presă)

  • 17 August 2020 19:37
Fotbal: Messi nu i-a anunțat pe șefii Barcelonei că ar vrea să plece (presă)

Lionel Messi nu i-a anunțat pe oficialii Barcelonei că ar vrea să plece, a indicat luni pentru AFP o sursă din cadrul clubului, apropiată de acest dosar, pe fondul speculațiilor despre viitorul celebrului fotbalist, după o nouă dezamăgire în Liga Campionilor, scrie Agerpres.

Potrivit acestei surse, Messi, 33 de ani, sub contract până în 2021, nu a discutat cu conducerea clubului. Portalul brazilian Esporte Interativo, primul care a anunțat plecarea lui Neymar la Paris Saint-Germain în august 2017, a afirmat că atacantul argentinian "ar fi decis să părăsească acum clubul, nu în 2021".

"Argentinianul nu a fost niciodată atât de aproape de plecare", susține Esporte Interativo într-un video postat pe rețelele de socializare, precizând că "șefii clubului" sunt deja la curent cu dorința lui Messi.

După umilitoarea înfrângere cu 8-2 suferită vineri în fața lui Bayern Munchen în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, viitorul lui Messi este în centrul speculațiilor presei sportive din Spania. Aceasta scrie că fotbalistul nu vrea să afecteze clubul care i-a dat totul, însă argentinianul a amânat să semneze prelungirea înțelegerii cu Barca, și mai important, de câteva luni se plânge de nivelul de joc și de proiectul echipei.

Căpitanul Barcei ar putea pleca în iunie anul viitor ca jucător liber de contract. Dacă un club vrea să-l transfere încă din această vară, ar trebui să achite clauza de reziliere, fixată la astronomica sumă de 700 de milioane de euro, conform presei catalane.

Mai ales echipe din Anglia și Italia s-au arătat interesate de el, potrivit presei spaniole.

Lionel Messi a venit la FC Barcelona în septembrie 2000, la vârsta de 13 ani, de la CA Newell's Old Boys, club din orașul argentinian Rosario. El a debutat la prima echipă la 17 ani, pe 16 octombrie 2004, contra lui Espanyol Barcelona (1-0), și a marcat 634 de goluri și a câștigat 34 de trofee în 731 de meciuri oficiale disputate în tricoul blaugrana.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
3,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Wed
5
Thu
5
Fri
5
Sat
7
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău