Fotbal | Maradona va fi supus unei intervenții chirugicale în Argentina

  • 21 Mai 2019 09:22
Fotbal | Maradona va fi supus unei intervenții chirugicale în Argentina

Legenda fotbalului argentinian Diego Maradona se va deplasa marți în Argentina pentru a se opera la umărul stâng, iar apoi se va întoarce în Mexic pentru a continua ca antrenor al echipei Dorados Sinaloa, a anunțat agentul și prietenul său Matias Morla, citat de agenția EFE,preluat de Agerpres.

Morla a explicat, pentru ziarul Clarin, că intervenția chirurgicală era "programată" și, după ce se va recupera, Maradona se va întoarce în Mexic.

Fostul căpitan și selecționer al Argentinei, în vârstă de 58 ani, a ratat la finalul sezonului promovarea în prima ligă mexicană cu Dorados, iar continuitatea sa la această echipă era pusă sub semnul întrebării.

"Am cerut un proiect pe doi ani, cu un buget pentru achiziționarea unor jucători care îmi plac. De asemenea, trebuie făcută o curățenie a lotului, pentru ne despărți de fotbaliștii care nu se potrivesc cu jocul nostru. Dacă mi se va spune că nu este posibil, atunci voi pleca din Culiacan (statul mexican în care se află orașul Sinaola - n.red.) cu cea mai bună amintire din lume", a declarat Maradona, campion mondial cu naționala țării sale în 1986.

Impresarul său a asigurat, însă, că starul argentinian "va continua alături de Dorados'' și a negat zvonurile conform cărora Maradona ar fi primit propuneri pentru a prelua conducerea reprezentativei Argentinei.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău