Fotbal | Lionel Messi ar putea refuza să participe a la următoarea Cupă Mondială, din Qatar

  • 01 Iunie 2019 18:18
Fotbal | Lionel Messi ar putea refuza să participe a la următoarea Cupă Mondială, din Qatar

Argentinianul Lionel Messi, cvintuplu câștigător al Balonului de Aur, a pus sub semnul întrebării participarea sa la viitoarea ediție a Cupei Mondiale de fotbal, care va avea loc peste trei ani în Qatar, într-un interviu acordat postului de televiziune Fox Sports, informează AFP.

"Vreau să-mi închei cariera câștigând un trofeu cu echipa națională, sau cel puțin să încerc de câte ori este posibil", a declarat atacantul lui FC Barcelona, care se pregătește să participe la Copa America din Brasilia.

"Nu știu dacă voi fi la Mondialul din 2022", a adăugat Messi, care va împlini 35 de ani în iunie 2022.

În cursul interviului, starul argentinian a regretat înfrângerea suferită cu selecționata țării sale în finala Cupei Mondiale 2014, iar apoi în finalele competiției Copa America din 2015 și 2016, precum și performanța slabă de la Mondialul desfășurat anul trecut în Rusia.

"Dacă aș fi înscris penalty-ul împotriva Islandei (1-1), acest lucru ar fi schimbat totul", a estimat Messi, adăugând că o clasare a Argentinei pe primul loc în grupa sa de la CM 2018 i-ar fi permis să înfrunte în optimile de finală selecționata Danemarcei, în locul Franței, viitoarea campioană mondială Franța, în fața căreia sud-americanii s-au înclinat la limită (3-4), părăsind prematur competiția. 

Sursa: Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău