Fotbal: Atacantul Edinson Cavani a semnat pe un sezon cu Manchester United

  • 06 Octombrie 2020 08:50
Fotbal: Atacantul Edinson Cavani a semnat pe un sezon cu Manchester United

Atacantul uruguayan Edinson Cavani, liber de contract după plecarea de la Paris Saint-Germain, în această vară, a semnat o înțelegere pe un sezon cu Manchester United, a anunțat clubul englez de fotbal, luni, chiar înainte de închiderea oficială a perioadei de mercato, informează AFP.

"Manchester United este fericit să anunțe sosirea atacantului Edinson Cavani. Internaționalul uruguayan se alătură clubului nostru cu contract pe un an, cu opțiune pentru un sezon suplimentar", a precizat gruparea de pe Old Trafford într-un comunicat.

Sosit la Paris în 2013, după un transfer de la Napoli contra sumei de 63,5 milioane euro, Cavani a disputat 301 meciuri și marcat 200 de goluri în toate competițiile pentru PSG, viitoarea adversară a lui Manchester United în grupele Ligii Campionilor.

Uruguayanul s-a mai aflat în această perioadă și în vizorul echipelor Benfica Lisabona și Atletico Madrid.

Tot luni, Manchester United a anunțat că a ajuns la un acord cu Atalanta Bergamo pentru transferul lui Amad Traore, un jucător ivorian în vârstă de 18 ani, care va rămâne însă la echipa italiană până în luna ianuarie. Valoarea transferului se ridică la 20 milioane de lire sterline (22 milioane euro), potrivit presei britanice.

''Diavolii roșii'' l-au transferat și pe fundașul brazilian Alex Telles, de la Porto. Sud-americanul a semnat un contract pe patru ani, cu opțiune pentru un sezon, iar presa a relatat că suma de transfer ar fi de 13,5 milioane de lire sterline (14,9 milioane euro).

Telles (27 ani) și-a început cariera profesionistă în 2012, la clubul Gremio Porto Alegre, iar în 2014 a plecat la Galatasaray Istanbul, care l-a împrumutat un an mai târziu la Inter Milano. Alex Telles a ajuns în vara anului 2016 la Porto, pentru care a jucat 196 de partide.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:89 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău