Eugen Tomac: „Roberta Metsola este un lider politic european extrem de curajos, ea a fost primul lider politic european care a vizitat Kievul, în timpul conflictului militar, în timp ce Kievul era bombardat”

  • 11 Noiembrie 2022 10:09
Eugen Tomac:  „Roberta Metsola este un lider politic european extrem de curajos, ea a fost primul lider politic european care a vizitat Kievul, în timpul conflictului militar, în timp ce Kievul era bombardat”

Vizita președintei Parlamentului European Roberta Metsola la Chișinău este una extrem de importantă pentru Republica Moldova, consideră europarlamentarul român Eugen Tomac.

Acesta a declarat pentru Radio Chișinău că această vizită vine pentru a întări mesajul,  că Parlamentul European este alături de Republica Moldova  în aceste zile când este șantajată pe față.

 „Este un lider politic european extrem de curajos. Este primul lider politic european care a vizitat Kievul, în timpul conflictului militar, în timp ce Kievul era bombardat. Este un om care se uită foarte atent la tot ce se întâmplă, și-a asumat un rol. Iar vizita este extremd e importantă tocmai pentru că vine în aceste zile când Republica Moldova este șantajată pe față, vine pentru a întări acest mesaj că Parlamentul European este alături de Republica Moldova”, susține Eugen Tomac.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău