Familia Diminescu | Alex Calancea: Trebuie să investim în cultură, dacă vrem să fim recunoscuți

  • 16 Noiembrie 2016 11:14
0%
00:00:00
00:00:00

Când au unit chitarile cu viorile nu s-au gândit ca aceasta combinatie va funcționa și va fi de durată în timp. O combinație care le-a marcat parcursul muzical și viziunea muicală.

Lucrează intens, mult și cu spor, iar rezultatele-s pe față. Săptămâna viitoare Alex Calancea Band și Orchestra Fratilor Advahov onorează prietenia lor muzicală printr-un mare concert la Palat.

Un concert cu mulți invitați și surprize cât încape, doar că lumea în sală nu mai încape. Toate biletele-s vândute, iar când va fi al treilea concert de dragul celor care-au reușit să găsească bilete, aflați de la Familia Dimineascu.

Alex Calancea: ”Dacă fiecare din noi și-ar face lucrul la maximum și am atrage cât mai puțină atenție clasei noastre politice, care nu e la nivelul corespunzător, atunci țara asta o să se miște înainte. Trebuie să investim în cultură dacă vrem să fim recunoscuți”, a declarat Alex Calancea în cadrul emisiunii Familia Diminescu de la Radio Chișinău.  

Alex Calncea band și Orchestra de muzică populară condusă de frații Advahov vă invită pe 24 și 25 noiembrie la un concert de sărbătoare, la Palatul Național „Nicolae Sulac”.  

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău