Familia Diminescu | Igor Belei: A devenit o tradiție să ne mobilizăm în campania de Paști și să oferim sprijin oamenilor marcați de sărăcie, singurătate și foame

  • 28 Martie 2019 10:16
0%
00:00:00
00:00:00

Directorul Misiunii Sociale „Diaconia”, Igor Belei, a vorbit, în cadrul emisiunii „Familia Diminescu” de la Radio Chișinău, despre campania de Paști „Masa Bucuriei”, care este organizată pe parcursul a zece ani, perioadă în care au fost colectate și distribuite circa 200 tone de produse alimentare oamenilor nevoiași din întreaga țară.

Campania „Masa Bucuriei” are drept scop sensibilizarea și mobilizarea societății pentru susținerea bătrânilor rămași singuri și marcați de sărăcie, dar și oamenilor nevoiași.

Acșiunea va culmina pe data de 20 aprilie, în Sâmbăta Floriilor, cu o zi de mobilizare națională în care oamenii sunt îndemnați de voluntarii Diaconiei să doneze produse alimentare.

În acest an, „Masa Bucuriei”  va avea loc în 100 de magazine din 20 de localități: Chișinău, Bălți, Soroca, Sângerei, Edineț, Căușeni, Ungheni, Cahul, Ștefan Vodă, Hâncești, Călărași, Dondușeni, Cantemir, Ialoveni, Ratuș, Florești, Rezina, Șoldănești, Strășeni, Măgdăcești, Cricova.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
3,85
Ploaie ușoară
Umiditate:91 %
Vint:3,6 m/s
Wed
5
Thu
5
Fri
5
Sat
7
Sun
6
Arhivă Radio Chișinău