”Cu fiecare zi” de Danielle Steel

  • 07 Aprilie 2014 11:11
”Cu fiecare zi” de Danielle Steel

Coco Barrington pare să fie resemnată la o viață modestă și tristă după ce a ales o cale diferită de cea a membrilor familiei sale, personalități cunoscute în lumea filmelor și a literaturii și după ce partenerul ei iubit, moare într-un accident de zbor.

Viața ei ia o turnură neașteptată, atunci când, la rugămintea surorii mai mari, îngrijește de casa și câinele acesteia timp de câteva luni. Aici îl întâlnește pe actorul Leslie Baxter, un amic al surorii sale, care se refugiază la casa ei din San Francisco, pentru a se ascunde de fosta lui prietenă, o persoană destul de violentă.

Coco și Leslie încep o frumoasă poveste de dragoste, care însă întâlnește o mulțime de obstacole din partea membrilor familiei, a tabloidelor, dar și a fricii de a ieși din zona de confort în numele dragostei.

Pentru cititorul de la noi, multe dintre situațiile descrise în carte, pot părea străine sau de-a dreptul stranii, ca de exemplu lumea mondenă a cinematografiei americane, sau relația între persoane de același sex, așa cum este cea dintre sora lui Coco – Jane și Liz, sau relația amoroasă între mama eroinei, Florence și Gabriel, care este cu 24 de ani mai tânăr.

Tot farmecul cărții îl dă, însă, imposibila poveste de dragoste dintre Coco și Leslie și efortul celor doi, pentru ca în fiecare zi să aranjeze lucrurile astfel încât să poată fi împreună.

Cu fiecare zi” de Danielle Steel, este o carte din care veți afla și cât de dificilă este viața unui actor de cinema. Veți afla cum e să fii urmărit de către paparazzi și tabloide, cum arată o relație de cuplu între două femei și chiar cum are loc o naștere, în cele mai mici detalii.

Cu fiecare zi” este recomandată tuturor celor care se află în căutarea unei lecturi extrem de plăcute.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:4,12 m/s
Sun
13
Mon
16
Tue
19
Wed
11
Thu
10
Arhivă Radio Chișinău