Cristina Gherasimov: „În pofida imixtiunii și a războiului hibrid al Rusiei, democrația din R. Moldova a rezistat”

  • 21 Octombrie 20:10
Cristina Gherasimov: „În pofida imixtiunii și a războiului hibrid al Rusiei, democrația din R. Moldova a rezistat”

„În pofida imixtiunii și a războiului hibrid al Rusiei, democrația din Republica Moldova a rezistat”, a subliniat viceprim-ministra pentru Integrare Europeană a Republicii Moldova, Cristina Gherasimov, într-o postare pe rețelele de socializare, după afișarea rezultatelor la alegerile din 20 octombrie.

„De la nord la sud, atât în raioanele de vest și de est ale țării noastre, cât și în diaspora, moldovenii și-au spus cuvântul. Votul celor peste 1.5 milioane de oameni care au participat la referendum reafirmă că suntem o democrație, unde fiecare vot contează. În pofida imixtiunii și a războiului hibrid al Rusiei, democrația din Moldova a rezistat”, a scris Cristina Gherasimov pe pagina sa oficială de Facebook. 

Ea a mulțumit cetățenilor pentru că și-au făcut vocea auzită și pentru că majoritatea au spus „DA” pentru viitorul european al țării noastre.

Noi vom continua să muncim cu o și mai mare responsabilitate, fiind și mai determinați să ducem Moldova în Uniunea Europeană.

Vom continua să răspundem îngrijorărilor reale ale cetățenilor și să aducem ideea europeană mai aproape de fiecare localitate din țară - pentru ca, în final, să ne bucurăm cu toții de un trai decent la noi acasă.

Împreună punem țara la adăpost și construim acel viitor la care, acum câțiva ani, doar visam și pe care, solidari, putem să-l transformăm în realitate”, a menționat viceprim-ministra Cristina Gherasimov.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:50 %
Vint:0,51 m/s
Tue
13
Wed
13
Thu
12
Fri
10
Sat
11
Arhivă Radio Chișinău