Consilier rus: Vladimir Putin și Donald Trump s-ar putea întâlni în cadrul summitului G20

  • 24 Iulie 2018 20:01
Consilier rus: Vladimir Putin și Donald Trump s-ar putea întâlni în cadrul summitului G20

Președintele rus Vladimir Putin și omologul său american Donald Trump ar putea avea o întâlnire bilaterală în cadrul summitului G20, care va avea loc în Argentina, a informat marți consilierul prezidențial Yuri Ușakov, relatează site-ul agenției Tass.

"Există și alte opțiuni pe care lideri noștri le pot lua în considerare, inclusiv summitul G20 din Buenos Aires. Putin și Trump s-ar putea întâlni și în cadrul altor forumuri internaționale la care vor participa, astfel de posibilități vor fi desigur discutate", a declarat Ușakov, adăugând că cele două părți nu au discutat încă despre un nou summit.

În urma summitului cu liderul de la Kremlin, Donald Trump și-a atras critici dure pentru că a sugerat că are încredere mai mare Vladimir Putin decât în evaluările serviciilor secrete americane privind ingerințele electorale ruse. "Eu am încredere în oamenii mei din serviciile de informații, dar vă pot spune că președintele Putin a fost extrem de puternic în negarea acuzațiilor", a spus Donald Trump după întâlnirea cu liderul de la Kremlin.

Sursa: Mediafax

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,07
Cer fragmentat
Umiditate:85 %
Vint:2,06 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău