Clubul antreprenorilor onești. Ministerul Finanțelor îndeamnă oamenii de afaceri să se înscrie

  • 06 Iunie 2021 14:05
Clubul antreprenorilor onești. Ministerul Finanțelor îndeamnă oamenii de afaceri să se înscrie

Autoritățile anunță despre lansarea Clubului antreprenorilor onești. Prima reuniunea urmează să fie organizată în data de 16 iunie, iar până atunci, oamenii de afaceri pot completa un formular prin care să-și exprime dorința de a participa la activitatea noii structuri, transmite Bizlaw.md.

Potrivit Ministerului Finanțelor, Clubul este creat pentru formarea unei culturi antreprenoriale bazate pe principii de conformare, de onestitate și respect reciproc între mediul antreprenorial și organele responsabile de asigurarea conformării fiscale și vamale a contribuabililor, notează sursa citată. Clubul antreprenorilor onești este un efort comun între Ministerul Finanțelor, Serviciul Fiscal de Stat, Serviciul Vamal, Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe, Camera Americană de Comerț din Moldova (AmCham Moldova), Junior Chamber International Moldova (JCI) și FINEDU.

Astfel, membrii comunității JCI, dar și alți tineri antreprenori interesați vor avea ocazia să interacționeze atât cu funcționari fiscali și vamali din cadrul instituțiilor specializate, pentru a înțelege mai bine modul cum funcționează sistemul fiscal și vamal, dar și să discute cu membrii AmCham Moldova, care au fost decorați cu titluri de contribuabili onești (cei mai buni contribuabili, agenți economici autorizați) pentru a face un transfer de cunoștințe în ceea ce ține de cele mai bune practici antreprenoriale pentru a dezvolta o afacere onestă și prosperă.

Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta până la 20 de participanți pentru prima ediție a Clubului, activitățile acestuia fiind dedicate doar membrilor Clubului. Pentru exprimarea intenției de participare, urmează să fie completat acest formular, până în data de 11 iunie. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău