Chișinău | Colectarea banilor pentru cadouri și pentru organizarea festivităților în instituțiile de învățământ, interzisă

  • 11 Decembrie 2023 13:02
Chișinău | Colectarea banilor pentru cadouri și pentru organizarea festivităților în instituțiile de învățământ, interzisă

Instituțiile de învățământ din Chișinău sunt îndemnate să utilizeze brazii artificiali din anii trecuți pentru a face economii. Colectarea banilor pentru cadouri și pentru organizarea festivităților este interzisă, transmite Radio Chișinău.

În cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale, de astăzi, 11 decembrie, șeful Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei Pavaloi, a menționat că managerilor instituțiilor de învățământ li s-a sugerat pentru rolul de Moș Crăciun să antreneze angajați ai instituțiilor sau părinți, în cazul în care este posibil acest lucru, pentru a evita cheltuielile suplimentare pentru angajarea actorilor, transmite IPN.

La fel, se interzice orice formă de colectare de bani pentru cadouri. 

Direcția generală educație, tineret și sport anunță că a achiziționat 32.167 de cadouri, pentru copiii din 132 de instituții de educație timpurie din municipiul Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:3,6 m/s
Sun
8
Mon
8
Tue
8
Wed
9
Thu
8
Arhivă Radio Chișinău