Ce spune Vladimir Putin despre un nou mandat prezidențial

  • 21 Iunie 2020 15:01
Ce spune Vladimir Putin despre un nou mandat prezidențial

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a exclus posibilitatea de a candida la alegerile prezidențiale pentru un nou mandat, dacă va fi adoptată modificarea în acest sens la Constituția Rusiei, a declarat șeful statului rus, într-un interviu acordat pentru filmul "Rusia. Kremlin. Putin", transmis de postul de televiziune "Rossia-1".

"Încă nu am decis nimic, dar nu exclud posibilitatea să candidez, dacă acest lucru va fi permis de Constituție. Vom vedea" - a declarat liderul rus. Cu toate acestea, Vladimir Putin le-a cerut tuturor funcționarilor să nu-i caute un succesor de pe acum, ci să se ocupe de activitatea curentă. "Trebuie să vă faceți treaba, nu să căutați succesori" - a declarat Vladimir Putin.

Președintele rus se declară absolut convins de corectitudinea propunerilor legate modificările la Constituția Rusiei. "Sunt absolut convins că noi procedăm corect adoptând aceste modificări la Constituția țării" - a subliniat Vladimir Putin, adăugând că evenimentele din ultimele luni au demonstrat corectitudinea acestui lucru.

Sursa: RADOR

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:17 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău