Avertizarea meteorologică rămâne în vigoare și pentru ziua de 13 iunie. Se așteaptă grindină și ploi puternice

  • 12 Iunie 20:43
Avertizarea meteorologică rămâne în vigoare și pentru ziua de 13 iunie. Se așteaptă grindină și ploi puternice

Meteorologii atenționează vremea va fi însoțită de instabilitate atmosferică și pentru ziua de mâine, 13 iunie. Potrivit ISH, pe arii extinse vor cădea precipitații însoțite de descărcări electrice, izolat puternice și local cu pericol iminent de grindină. Avertismentul este valabil începând cu seara de azi, 12 iunie, de la 21:00 și până mâine, 13 iunie, aceeași oră.

Temperaturile vor mai coborî ușor, oscilând noaptea între +14..+19°C. Ziua temperaturile vor oscila între +22..+27°C.

Vântul va sufla din sud-vest slab la moderat, în timpul instabilității cu unele intensificări.

Reamintim că astăzi a fost declarată Situație de forță majoră. O copilă de 13 ani a fost găsit fără suflare sub un copac doborât la pământ. Aseară și-a pierdut viața și regizorul Arcadie Spoială, lovit de o creangă ruptă de vânt în timp ce se odihnea cu familia și prietenii pe malul Nistrului.

Citiți și:

Consecințe grave ale furtunii de ieri. Două persoane și-au pierdut viața, printre care și o copilă de 13 ani, iar la Chișinău a fost decretată situație excepțională

Arcadie Spoială, victimă a furtunii de ieri. Cunoscutul regizor a murit în stânga Nistrului, strivit de o creangă

Persoanele sunt atenționate să manifeste prudență și să se adăpostească în locuri sigure pe vreme rea, iar părinții să își supravegheze copiii. În caz de urgență, va fi apelat Serviciul 112 sau, după caz, Dispeceratul Central Municipal, la numerele de telefon: (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.


Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:2,06 m/s
Tue
27
Wed
24
Thu
22
Fri
23
Sat
23
Arhivă Radio Chișinău