Volkswagen va oferi bonusuri de până la 10.000 de euro șoferilor care vor să își schimbe mașina cu una mai puțin poluantă

  • 10 August 2017 10:28
Volkswagen va oferi bonusuri de până la 10.000 de euro șoferilor care vor să își schimbe mașina cu una mai puțin poluantă

Volkswagen oferă bonusuri de până la 10.000 de euro pentru proprietarii de mașini diesel mai vechi ale brandului, care vor să le schimbe cu modele mai noi.

Măsura anunțată de companie este o încercare de a reduce poluarea, prin limitarea emisiilor de gaze de seră, relatează Reuters, potrivit Digi24.

Cel mai mare producător de mașini din lume a căzut de acord asupra măsurii împreună cu autoritățile din Germania, pentru a evita o interdicție asupra mașinilor diesel mai vechi, după ce imaginea companiei a fost puternic periclitată ca urmare a implicării în scandalul Dieselgate, legat de falsificatea testelor de emisii.

Volkswagen va oferi și stimulente cu valori între 1.000 și 2.380 de euro pentru cei care vor să își achiziționeze mașini hibrid sau electrice, până la sfârșitul anului.

De asemenea, zilele trecute, și BMW a anunțat oficial că va introduce la nivel european un program prin care le va oferi o reducere de până la 2000 de euro celor care se orientează spre un model ecologic comercializat de marca germană sau de marca Mini.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău