VIDEO | Surorile Osoianu au înregistrat un cântec popular pentru coloana sonoră a jocului video „The Last of Us Part II”

  • 22 Iunie 2020 12:45
VIDEO | Surorile Osoianu au înregistrat un cântec popular pentru coloana sonoră a jocului video „The Last of Us Part II”

Jocul video „The Last of Us Part II” a fost numit „jocul unei generații” și este foarte popular printre pasionați. În prezent, la invitația celor de la PlayStation România, surorile Osoianu au înregistrat o melodie pentru coloana sonoră a acestuia, scrie presa de peste Prut.

Potrivit sursei citate, inițiativa este una inedită, dar interpretarea este una foarte frumoas[, mai ales că vorbim despre un cântec popular, adaptat noii generații.

Surorile Osoianu constituie un ansamblu etnofolcloric familial alcătuit din 5 membre - Ileana, Iulia, Valentina, Romelia și Maria Osoianu. Surorile Osoianu s-au născut în satul Horești, raionul Fălești, Republica Moldova.

Melodia se numește „Prin valea umbrei morții sau Cântecul lui Ellie” și își dorește să se transpună perfect pe destinul personajului central, urmărit de emoții și curaj.

Jocul continuă povestea cuplului format din Ellie și Joel.

La cinci ani după călătoria lor plină de pericole prin Statele Unite, Ellie și Joel și-au găsit o viață liniștită în Jackson, Wyoming.

După un eveniment violent care distruge această pace, Ellie pornește într-o călătorie pentru a-și găsi dreptatea și liniștea interioară. În timp ce îi vânează pe cei responsabili, unul câte unul, ea se confruntă cu repercusiunile fizice și emoționale ale acțiunilor sale.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:73 %
Vint:2,06 m/s
Fri
18
Sat
15
Sun
15
Mon
18
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău