VIDEO | Noul iPhone X 2018, apărut în primul video hands-on

  • 03 August 2018 17:56
VIDEO | Noul iPhone X 2018, apărut în primul video hands-on

Așteptată pentru lansare în luna septembrie, noua serie iPhone 2018 poate fi admirată deja într-un clip video neoficial.

Realizat folosind machete bazate pe carcasa originală a dispozitivelor, clipul video confirmă zvonurile privind numărul modelelor pregătite și aspectul general. Astfel, designul iPhone X rămâne în mare parte neschimbat, scrie Go4it.

Dintre cele trei modele pregătite: iPhone X, iPhone X Plus și un iPhone de buget cu ecran LCD, doar cel din urmă va avea o ramă ceva mai groasă în jurul ecranului.

Toate cele trei versiuni păstrează „bretonul” la partea de sus a ecranului și preiau tehnologia Face ID pentru recunoaștere facială.

Potrivit zvonurilor de până acum, noua serie iPhone 2018 va dispune de acumulatori cu funcție de încărcare rapidă și chiar dual-SIM (pentru unele modele).

Calendarul oficial de lansare prevede debutul în luna septembrie, dar informații proaspete obținute din rândul partenerilor Apple indică o posibilă amânare.

Astfel, valul inițial de lansări ar putea si includă doar seriile iPhone X și iPhone X Plus cu ecran OLED, varianta low-cost cu ecran LCD întârziind până în luna octombrie.

Echipată în continuare cu tehnologia Face ID, noua serie iPhone 2018 va avea prețuri începând de la 800 dolari pentru modelul de 6.1”, 900 dolari pentru modelul iPhone X de 5.8” și cel puțin 1000 dolari pentru iPhone X Plus.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
8,85
Ploaie de intensitate mică
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău