VIDEO | Explozibilul de la bucățile de dronă a fost denotat

  • 12 Februarie 16:25
VIDEO | Explozibilul de la bucățile de dronă a fost denotat

Echipele de specialiști de la Bombteh au neutralizat încărcătura explozivă descoperită în apropierea localității Etulia din raionul Vulcănești, unde au căzut fragmentele de dronă, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

 
Echipele de specialiști de la Bombteh au reușit să neutralizeze încărcătura explozivă descoperită în apropierea localității Etulia, din raionul Vulcănești, unde au căzut fragmentele de dronă.
 
Pentru a asigura o intervenție în condiții de siguranță, specialiștii au evacuat explozivul la centrul de tragere din orașul Vulcănești, unde s-a efectuat detonarea controlată.
 
Este important de menționat că zona în care au fost depistate fragmentele de dronă a fost complet curățată și nu mai prezintă niciun pericol pentru siguranța publică.

Amintim că, în data de 11 februarie, în apropierea localității Etulia, raionul Vulcănești, au fost depistate fragmente de dronă de tip „Shahed". Potrivit Poliției de Frontieră, resturile de dronă depistate ar fi una din dronele doborâte de sistemul anti-aerian ucrainean în timpul atacurilor masive ale Rusiei asupra porturilor ucrainene Ismail și Reni.

Astăzi, 12 februarie, polițiștii din cadrul Secției tehnico- explozive au depistat partea de luptă a acesteia care conține circa 50 de kg de substanță explozivă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
2,74
Cer fragmentat
Umiditate:86 %
Vint:1,03 m/s
Mon
7
Tue
7
Wed
8
Thu
3
Fri
2
Arhivă Radio Chișinău