VIDEO | „Este pentru Partidul Șor”. Șapte adolescenți, plătiți de membrii unei organizații criminale să facă agitație electorală

  • 07 Octombrie 16:32
VIDEO | „Este pentru Partidul Șor”. Șapte adolescenți, plătiți de membrii unei organizații criminale să facă agitație electorală

Șapte adolescenți au fost plătiți de membrii unei organizații criminale să facă agitație pentru un concurent electoral. Potrivit poliției, zazul a fost înregistrat la Comrat.

 
„Membrii unei organizații criminale au propus și antrenat, sub pretextul realizării unui sondaj în favoarea unui partid politic, implicarea a șapte adolescenți care urmau să facă agitație electorală în favoare unui concurent electoral”, se arată în comunicatul poliției. 
 
Suma de bani, 5370 de lei, drept recompensă, a fost predată la data de 3 octombrie, uneia dintre adolescente, care a reușit să-i împartă la trei dintre adolescenții implicați.
 
În context, poliția atenționează părinții să nu implice copiii în acțiuni cu caracter politic, acest fapt prezentând un pericol pentru aceștia, dar și contravine legislației în vigoare a Republicii Moldova, încălcând drepturile copilului.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
17,6
Nori împrăștiați
Umiditate:56 %
Vint:6,26 m/s
Tue
15
Wed
17
Thu
19
Fri
20
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău