VIDEO | Ambasadorul UE la Chișinău, Jānis Mažeiks: „UE va colabora îndeaproape cu Republica Moldova pentru a ajunge la un consens”

  • 22 Octombrie 13:35
VIDEO | Ambasadorul UE la Chișinău, Jānis Mažeiks: „UE va colabora îndeaproape cu Republica Moldova pentru a ajunge la un consens”

Odată cu anunțarea rezultatelor finale la referendumul republican constituțional din Republica Moldova, ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks, a venit cu adresare către cetățenii Republicii Moldova, în care a subliniat că „Uniunea Europeană va colabora îndeaproape cu Republica Moldova pentru a ajunge la un consens, pentru a aduce beneficii pentru toți cetățenii și pentru a combate orice dezinformare cu privire la UE”.

Dragi cetățeni ai Republicii Moldova, Uniunea Europeană salută rata înaltă de prezență la referendumul istoric din Republica Moldova și alegerea poporului moldovean de a-și ancora viitorul în cadrul Uniunii Europene.Acest vot subliniază dorința voastră pentru prosperitate și o societate democratică.

Familia europeană va continua să fie alături de voi în acest demers. Auzim și apreciem opiniile diverse exprimate.

Uniunea Europeană va colabora îndeaproape cu Republica Moldova pentru a ajunge la un consens, pentru a aduce beneficii pentru toți cetățenii și pentru a combate orice dezinformare cu privire la UE.

Vom lucra împreună pentru un viitor luminos și prosper. UE rămâne angajată să sprijine dezvoltarea democratică a Republicii Moldova, reformele și creșterea economică.

Să continuăm să mergem înainte împreună!”, a spus ambasadorul, într-un video publicat pe rețelele de socializare.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:44 %
Vint:1,54 m/s
Wed
13
Thu
11
Fri
11
Sat
11
Sun
11
Arhivă Radio Chișinău