Viceprim-ministrul pentru reintegrare a avut o întrevedere cu ambasadorul României la Chișinău

  • 23 Martie 2022 14:09
Viceprim-ministrul pentru reintegrare a avut o întrevedere cu ambasadorul României la Chișinău

Viceprim-ministrul Oleg Serebrian l-a primit astăzi în vizită de rămas bun pe ambasadorul României Daniel Ioniță, cu prilejul încheierii mandatului său în Republica Moldova.

Potrivit unui comunicat, vicepremierul a apreciat în mod deosebit activitatea ambasadorului, într-o perioadă de dezvoltare ascendentă a dialogului bilateral la toate nivelele, a cooperării sectoriale în numeroase domenii și a realizării de proiecte concrete de colaborare între România și Republica Moldova, materializate inclusiv în multiple inițiative de asistență pentru cetățenii de pe ambele maluri ale Nistrului și de susținere a parcursului european al Republicii Moldova.

Pe agenda discuțiilor au figurat și evoluțiile recente în dialogul dintre Chișinău și Tiraspol, provocările cu care se confruntă R.Moldova în contextul evoluțiilor de securitate din regiune, efortul autorităților în gestionarea acestor procese, dar și a fluxului înalt de refugiați veniți din Ucraina.

Oficialii au transmis mulțumiri reciproce pentru bunele relații de colaborare menținute și aprofundate, formele de asistență multidimensională dezvoltate, contribuția la întărirea parteneriatelor bilaterale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău