Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, efectuează o vizită de lucru la Berlin

  • 15 Martie 11:26
Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, efectuează o vizită de lucru la Berlin

Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, efectuează astăzi o vizită de lucru la Berlin, Germania, informează MOLDPRES.

În capitala germană, Cristina Gherasimov va avea discuții cu oficiali de rang înalt din Bundestag, din Cancelaria Federală și din Guvernul Federal, în cadrul cărora va aborda subiecte prioritare pentru țara noastră și pentru parcursul european.

„Despre acțiunile prioritare pentru a menține un ritm alert în procesul de integrare europeană a Republicii Moldova voi discuta și cu doamna Anna Lührmann, ministru de stat pentru Europa și Climă”, a spus oficialul.

De asemenea, în după amiaza zilei de astăzi, Cristina Gherasimov va susține un discurs în deschiderea Conferinței europene a grupului parlamentar al Verzilor din Bundestag, cu genericul „Consolidarea Europei - gestionarea simultană a extinderii și a reformelor în UE”. Aceasta va vorbi despre efortul Republicii Moldova de integrare europeană, despre reformele realizate pentru a accede în UE și provocările curente, cărora țara noastră trebuie să le facă față.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:0,51 m/s
Mon
15
Tue
14
Wed
12
Thu
11
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău