Viceprimarul de Balți Leonid Babii a demisionat

  • 07 Februarie 2018 08:41
Viceprimarul de Balți Leonid Babii a demisionat

Viceprimarul municipiului Bălți, care din 3 ianuarie asigură și interimarul funcției de primar al municipiului Bălți, a demisionat. Primarul de Bălți, Renato Usatâi, care se află de mai bine de un an la Moscova, a scris pe o rețea de socializare că Leonid Babii a renunțat la funcțiile pe care le deținea din motive de sănătate, transmite IPN.

„Vreau din suflet să le mulțumesc tuturor membrilor Consiliului municipal Bălți, tuturor angajaților Primăriei cu care am lucrat în ultimii trei ani. Au fost făcute multe lucruri bune”, a declarat Leonid Babii pentru un post local de televiziune.

Leonid Babii a preluat funcția de primar al municipiului Bălți după ce la ședința extraordinară a Consiliului municipal din 3 ianuarie aleșii locali au luat act de demisia fostul viceprimar Igor Șeremet, care asigurase până atunci interimatul.

Joi, 8 februarie este programat să aibă loc ședința Consiliului municipal Bălți unde aleșii locali vor lua act de demisia lui Leonid Babii. Municipiul Bălți a rămas acum doar cu un viceprimar din trei. Este vorba de Lilia Sava. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:0 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău