Vasile Costiuc: Campania electorală pentru alegerile locale noi este compromisă

  • 03 Mai 2018 14:31
Vasile Costiuc: Campania electorală pentru alegerile locale noi este compromisă Sursa: unimedia.info

Campania electorală pentru alegerile locale noi din 20 mai este compromisă, a afirmat joi, 3 mai, la o conferință de presă la IPN candidatul Partidului „Democrația Acasă” la funcția de primar al Chișinăului, Vasile Costiuc.

Potrivit lui, mai mulți concurenți electorali au încălcat legea, au abuzat de resursele administrative, iar o parte dintre instituțiile media, deși au declarat că nu reflectă campania, promovează insistent activitățile unor concurenți electorali.

Printre încălcări, el s-a referit la mitingul de la 1 mai al Socialiștilor, cu participarea președintelui Igor Dodon, și a candidatului PSRM, Ion Ceban, precum și la sprijinul anunțat pentru candidatul Platformei DA Andrei Năstase din partea unor lideri de instituții europene și ai unor șefi de partide politice din România.

Vasile Costiuc a acuzat și faptul că Silvia Radu a colectat semnăturile pentru a candida independent pe când era încă primar interimar al Capitalei, ceea ce în opinia sa, este o practică abuzivă de utilizare a resurselor administrative.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău