Valeriu Streleț a avut consultări cu mediul de afaceri

  • 29 Iulie 2015 20:01
Valeriu  Streleț a avut consultări cu mediul de afaceri

Premierul desemnat Valeriu Streleț s-a întâlnit miercuri, 29 iulie, cu reprezentanții mediului de afaceri care au evocat o serie de provocări sistemice cu care se confruntă Republica Moldova .

De asemenea, aceștia au menționat importanța abordării hotărâte a acestor probleme pentru a încuraja atât investitorii locali, cât și pe cei din afară, transmite IPN.

El a subliniat că are aceeași abordare ca și oamenii de afaceri și vede problemele în aceeași manieră. Este vorba despre economia informală, despre necesitatea de a-i scoate din zona tenebră pe cei care nu plătesc impozite și care creează o concurență neloială pentru cei care activează strict conform rigorilor legale”, a notat Streleț, după întrevedere.

Liberal-democratul a mai spus că între autorități și mediul de afaceri urmează a fi asigurată o comunicare eficientă, prin intermediul Consiliului Economic de pe lângă prim-ministru.

Până la întrevederea cu mediul de afaceri, Valeriu Streleț a avut consultări cu Partidul Democrat, Partidul Liberal, cu patronatele, sindicatele, oamenii de creație, cu mediul academic, dar și cu societatea civilă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:71 %
Vint:6,17 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău